„Kad ir kas bevyktų mūsų gyvenime, viskas sueina į laiką. Akimirka nepasikartoja ir daro gyvenimą nuostabesniu ir gražesniu, tampa gyvenimo dalimi ir galiausiai – istorija. Šiam koncertiniam turui kuriamos ir renkamos tokios dainos, kurios kalba apie gražiausias ir svarbiausias akimirkas mūsų gyvenime“, - sako Gytis Paškevičius.

Pats Gytis teigia, kad bet kuri daina, naujai sukurta ar visiems puikiai žinoma, scenoje turi būti atlikta nepriekaištingai. Todėl muzikantas negaili laiko repeticijoms – valandų valandas kartu su savo ištikima komanda praleidžia studijoje kurdamas naujas dainas.

Gyvenimo išmintį sudėjęs į dainas, pirmasis Lietuvos didžiųjų arenų užkariautojas Gytis Paškevičius koncertinį turą pradės vėjuotoje Klaipėdoje rugsėjo 15 d.. Rugsėjo 22 d. savo nuoširdumu ir neišblėstančia šypsena dainininkas užburs gimtojo Šiaulių miesto gyventojus. Visiems žinomas ir naujas dainas vilniečiai kartu su Gyčiu dainuos rugsėjo 29 d. Lietuvos sostinėje. Na, o spalio 6 d. Gytis Paškevičius koncertinį turą vainikuos Lietuvos krepšinio širdyje – Kaune, kur nuskambės paskutiniai, bet patys įsimintiniausi ir nuoširdžiausi koncertinio turo akordai.

Paklaustas, ar per daugiau nei 30 metų neblėsta meilė scenai, Gytis Paškevičius atsakė, kad muzika – tai jo didžiausia gyvenimo aistra. Todėl jis gros ir kurs dainas, kol gerbėjai norės, o šiuo metu jie atlikėjo ne tik, kad prašo, bet ir reikalauja naujų pasirodymų. Taip pat dainininkas užsiminė, kad jo muzikos gerbėjų laukia staigmena, tačiau daugiau detalių Gytis Paškevičius neatskleidė.

„Lai lieka tai maža intriga tiems, kurie ateis į mano naują pasirodymą „Akimirka. Gyvenimas. Istorija“, - išliko paslaptingas atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)