„Mes užaugome kartu su „Opus 3” ir visada gera čia sugrįžti. Prieš kelis metus „Opus 3” mums suteikė sceną ir padėjo peršokti kelias klases į priekį. Jų palaikymas mums labai daug reiškia, todėl gyvas albumo „Hello Girls!“ pristatymo koncertas radijo eteryje – geriausia dovana“, - pranešime spaudai šypsojosi grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius.

Antradienį, nuo 17 val. tik per „Opus 3” turėsite išskirtinę galimybę pirmieji išgirsti antrąjį „fryksų“ albumą ir naują vyrukų programą gyvai iš LR Didžiosios studijos.

„Šiuo metu intensyviai plušame repeticijose ir nekantriai laukiame, kada dienos šviesą išvys antrasis mūsų kūdikis – albumas „Hello Girls!“. Esame labai dėkingi UAB „Expertus Vilnensis“ ir jos vadovui Arvidui Neniškiui, kurio dėka albumo audio redagavimą atliko bene geriausias pasaulyje garso inžinierius Howie Weinberg“, - antrino grupės vokalistas ir gitaristas Justinas Jarutis.

Primename, kad pirmasis griausmingas albumo „Hello Girls!“ pristatymo koncertas jau gruodžio 17 d. menų fabrike „Loftas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją