Liepos 22 ir 23 dienomis Obuolių saloje griaudėsiančiame festivalyje įspūdingus pasirodymus surengs garsusis Prancūzijos DJ‘us ir atlikėjas Michael Calfan, italų DJ‘us Luigi Madonna, vokiečių prodiuserių, didžėjų ir remiksuotojų duetas „Format: B“, legendinis DJ‘us ir prodiuseris iš Vokietijos Moguai, Anglijos DJ‘us, prodiuseris, dainininkas ir dainų autorius „Shift K3Y“, vokiečių grupė „SONO“ ir geriausi mūsų šalies DJai – viso net 40 atlikėjų. Šiandien oficialiai patvirtinta, kad festivalyje „Radistai Village‘16“ koncertuos ir geriausias Brazilijos DJ‘us Alok.

„Radistai niekada nestabdo, todėl šiandien oficialiai pranešame: pirmą kartą mūsų šalyje koncertuos geriausias Brazilijos DJ‘us Alok“, – puikiomis naujienomis dalinasi radistas Jonas Nainys.

„Esame laimingi, kad „Radistai Village‘16“ pagrindinių žvaigždžių sąrašą pavyko papildyti dar vienu ryškiu vardu – žurnalo „DJ Mag“ rinkimuose Brazilijos DJ‘umi Nr.1 išrinktu Alok“, – sakė radistas Rolandas Mackevičius.

Vos keli elektroninės muzikos atlikėjai taip greitai ir sėkmingai užkariavo publikos simpatijas, kaip tai sugebėjo padaryti Brazilijoje gimęs Alok Petrillo. Charizma, profesionalumas ir kūrybiškumas – dėl šių savybių DJ Alok pasirodymai nepalieka abejingų. Abu jo tėvai yra profesionalūs DJ‘ai (Ekanta ir Swarup), todėl Alok su šokių muzika susipažino nuo pat kūdikystės. Sulaukęs 17 m. jaunuolis surengė pirmąjį didelį solo pasirodymą, o jau 2014 m. įtakingas muzikos žurnalas „DJ Mag“ paskelbė jį geriausiu DJ‘umi Brazilijoje. Prestižinis apdovanojimas atlikėjui buvo įteiktas tais pačiais metais vykusiame muzikos industrijos renginyje „Rio Music Conference“.

2015-uosius metus Alok vadina tikrais proveržio metais. Pasauliniame „DJ Mag“ skelbiamo reitinge jis užėmė 44 vietą ir tapo pirmuoju brazilu, patekusiu į geriausių pasaulio DJ‘ų sąrašą. Tais pačiais metais DJ Alok pasirašė kontraktą su „Liaison Artists“ – pirmaujančia elektroninės muzikos atlikėjų agentūra Amerikoje. Šiandien atlikėjas yra kviečiamas groti visuose garsiausiuose elektroninės muzikos festivaliuose ir svarbiausiuose klubuose. Be to, DJ Alok yra didžiausio Brazilijos festivalio „Universo Paralello Festival“ ambasadorius ir organizatorius. Milijonus gerbėjų pasaulyje turintis Alok jau dabar pelnytai yra vadinamas vienu geriausių DJ‘ų pasaulyje.

Liepos 22 ir 23 dienomis Obuolių saloje vyksiantį elektroninės muzikos, juoko ir pramogų festivalį „Radistai Village ‘16“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)