Norintys šiemet patekti į liepos 21-22 d. Obuolių saloje dvi dienas iš eilės griaudėsiančią muzikos ir pramogų fiestą turėtų atkreipti dėmesį: liko vos 500 paskutinių bilietų.

Šiandien paaiškėjo, kad festivalyje vyks išskirtiniai šou: „Mantaivienodai“ ir „Humoro klubas“.
ManTaiVienodai

Akimirkos iš Radistų festivalio 2016 m.:


„Mantas Stonkus ir Mantas Katleris yra tikros humoro žvaigždės, todėl jų norą sudalyvauti mūsų festivalyje vertiname ypatingai džiugiai! Neabejojame, kad išskirtinis „Mantaivienodai“ šou nepaliks abejingų“, – sako Jonas Nainys.

„Nemažiau populiarus ir legendinis „Humoro klubas“ taip pat žada nustebinti žiūrovus įspūdingu pasirodymu. Juoką ir puikią nuotaiką garantuojame“, - teigė Rolandas Mackevičius.

Kitą penktadienį prasidėsiantis festivalis „Betsafe Radistai Village‘17“ tradiciškai vyks Obuolių saloje. Daugiau nei 50-ties atlikėjų pasirodymai vyks net trijose scenose, bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika.

Liepos 21-22 dienomis griaudėsiančiame festivalyje „Betsafe Radistai Village‘17“ šėlsiančius dalyvius džiugins beveik 50 puikiai žinomų didžėjų ir atlikėjų. Trijose scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika. „Betsafe Radistai Village‘17“ festivalį kartu su Radistais rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Praėjusių metų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją