Nors festivalyje, kaip visada, netrūksta įdomiai apsirengusių, smagiai nusiteikusių dalyvių, itin didelio susidomėjimo sulaukė trijų aktorių – Eimučio Kvoščiausko, Aušros Štukytės ir Juozo Gaižausko pasirodymas.

Aktoriai, kurie jau rugsėjo 7 d. pradės šou be taisyklių „Pats geriausias šou“ pasirodymus visoje Lietuvoje, pasipuošę išskirtiniais kostiumais, sveikinosi, pažindinosi ir fotografavosi su festivalio dalyviais. „Žiūrėkite, pats geriausias šou eina!“, – pavymui girdėjosi šūksniai.

„Pirmą kartą lankausi „Granatos“ festivalyje. Esu nepaprastai nustebintas šiuolaikinio jaunimo kultūra: visi linksmi, šilti, stilingi, teigiami, jokios agresijos. Kaip smagu, kad jaunimas žino „Domino“ teatrą, drąsiai prieina, kalbina, prašo kartu nusifotografuoti, pasidžiaugia, kad jau turi bilietus į „Pats geriausias šou“, nekantriai laukia mūsų susitikimo. Aš puikiai praleidau laiką ir, pasikartosiu, likau sužavėtas. Mano jaunystės laikais tokių šaunių festivalių, deja, nebūdavo“, – sakė aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)