Nuo saulėlydžio iki saulėtekio

Vasaras Ibisoje leidžiančio Sean Hughes darbotvarkės ir dienotvarkės galėtų pavydėti daugelis didžėjų.

Ketvirtadienio naktis atlikėjas leidžia klube-gigante „Amnesia“, talpinančiame net 5 tūkstančius klubinių pramogų ištroškusių lankytojų. Čia – pagrindinėje scenoje arba erdvioje terasoje – Sean Hughes pasitinka klubinės industrijos žvaigždes.

Deadmau5, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Eddie Halliwell – vos kelios šokių muzikos legendos, su kuriomis Sean Hughes dalinosi „Cream Ibiza“ scena praėjusį sezoną.

Kitomis savaitės dienomis didžėjus taip pat turi smagios veiklos. Sean Hughes neretai įgarsina saulėlydžius kultiniame Ibisos taške, „Cafe del Mar“ terasoje. Apie tokią galimybę svajoja daugybė didžėjų visame pasaulyje.

Nuleidęs saulę, didžėjus skuba į klubinius renginius ir iki saulėtekio groja įvairiuose Ibisos klubuose, baruose, viešbučiuose, terasose arba jachtose. O kur dar pasirodymai daugiatūkstantinių „Creamfields“ šokių muzikos festivalių scenose.

2000 labdaringų kilometrų – dviračiu

Sean Hughes gali didžiuotis ne tik savo didžėjaus karjera, bet ir žygiais labdaros srityje. Praėjusią vasarą didžėjus paneigė mitą, kad paramos projektai – tik pačių turtingiausių ar žymiausių žmonių reikalas.

2013-ųjų gegužę atlikėjas paskelbė, kad į Ibisą iš D. Britanijos vyks dviračiu siekdamas surinkti 5 milijonus svarų su vėžiu kovojančiai organizacijai paremti.

Kaip tarė, taip padarė. Sean Hughes vietoje patogaus, 2,5 valandos trukmės, skrydžio lėktuvu pasirinko 2000 kilometrų dviračio balne.

Dviračiu grįžęs ir namo po Ibisos sezono, didžėjus įgyvendino jau 89 procentus užsibrėžto piniginio tikslo. Šiuo metu labdaringoje sąskaitoje – jau 4,4 mln. paaukotų svarų, apie 18,5 mln. litų.

Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis Sean Hughes karščiausius Ibisos hitus ir įkvepiančius patarimus „Exit Vilnius“ šokių aikštelei dalins jau šį penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)