Kartu su penkiais muzikantais atvykęs M. Zelmerlowas pagrindiniam naujienų portalui DELFI sakė, kad Lietuvoje jis lankosi pirmą kartą. Dainininkas apie Lietuvą daug nežino, tačiau ketina išmokti bent kelis lietuviškus žodžius.

„Noriu išmokti keletą lietuviškų žodžių. Kaip pasakyti „labas vakaras, „Granatos Live“, kaip jūs gyvenate?“ – sakė pašnekovas.

Vos kelias valandas miegojęs dainininkas teigė esąs pavargęs ir kol kas nežino, ką norėtų pamatyti per trumpą vizitą Lietuvoje.

„Žinau, kad manęs šiandien laukia daug interviu, bet tikiuosi, kad teks ir ką nors pamatyti“, – kalbėjo „Eurovizijos“ nugalėtojas.

M. Zelmerlowas festivalyje „Granatos Live“ pasirodys 12 valandą nakties, o Lietuvą paliks jau rytojaus rytą.

„Kartu su manimi atvyko mano muzikantai, todėl bus labai smagu, daug energijos, manau, jums patiks, – apie savo pasirodymą Lietuvoje pasakojo pašnekovas.

Dainininkas kiek suglumo paklaustas apie jo kaklą „papuošusią“ bučinių mėlynę.

Taip, pastebėjau ją šįryt, - juokėsi Mansas ir pridūrė, - bet aš nežinau, kas tai“.

Mansas Zelmerlowas

„Eurovizijos“ nugalėtojo M. Zelmerlowo atvykimas į Vilnių:

Mansas Petteris Albertas Zelmerlowas, žinomas tiesiog kaip Mansas Zelmerlowas, Švedijoje tapo žinomu prieš dešimtmetį, po to, kai draugo įkalbėtas sudalyvavo TV šou „Swedish Idol“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)