„Tam, kad klipe iš tiesų boksuočiausi, treniruotes lankyti pradėjau dar porą mėnesių iki filmavimo. Mokiausi iš profesionalaus boksininko Jevgenijaus Aleksejevo, kuris klipe vaidina mano trenerį. Man tai buvo visiškai nauja patirtis“, – pasakojo Aminata.

„Iš pradžių negalėjau susitaikyti su mintimi, kad turiu kažką mušti. Bijojau kažkam trenkti ir kiekvieną kartą tai padarius atsiprašinėdavau. Bet iš tiesų man patiko treniruočių procesas ir ketinu tęsti boksą. Per filmavimą visas kovas atlikau pati. Abi merginos Sabīna Kukule ir Karina Saule yra profesionalios boksininkės, bet jos buvo labai atsargios ir nuolat manęs perklausdavo, ar netrenkė per smarkiai. Ypatingai sunki buvo paskutinė kova. Svajojome parodyti tikrą kovą Rygos arenoje su gerbėjais ir mums pavyko!“

Vaizdo klipas „Fighter“ režisieriui Andžėjui Gavrišui tapo proga papasakoti istoriją, kurią nufilmuoti norėjo jau seniai. Jis taip pat stebėjosi, kaip ilgai Holivudo aktoriai ruošiasi sportininkų rolių filmavimams. Aminatai įsijausti ir pasiruošti vaidmeniui užteko dviejų mėnesių.

„Aš iš tiesų pasijutau nelegalaus požeminio kovos klubo dalyvė. Kai filmavome pirmąją kovą, žmonės šaukė ir palaikė mane. Kambarys buvo šaltas, bet dėvėjome tik šortus ir marškinėlius, kai kiti dėvėjo žiemines striukes. Tai buvo iššūkis, tačiau pamačius pirmuosius rezultatus gavau daug motyvacijos tęsti“, – pridūrė Aminata.
Šią savaitę Lietuvos radijo stotis pasiekęs Aminatos singlas „Fighter“ yra iš būsimo antrojo dainininkės albumo „Red Moon“. Jį prodiusavo Aleksandras Volksas, daina buvo įrašyta „Wolk Recording Studios“.
„Sukūriau šią dainą kaip motyvacinį priminimą sau pačiai niekada nepasiduoti. Ji yra apie tai, kad aš visada eisiu į priekį, nesvarbu, koks sunkus ir komplikuotas bus mano kelias, nesvarbu, kas nutiks. Aš žinau, kokia mano svajonė ir aš dėl jos kovosiu, net jei tai užtruks visą gyvenimą“, – kūrinio prasmę atskleidė Aminata.

Praėję metai dainininkei buvo iš tiesų sėkmingi. Ji įrašė debiutinį albumą „Inner Voice“, nufilmavo pirmąjį vaizdo klipą dainai „Love Injected“, sudalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame užėmė šeštąją vietą, atnešdama Latvijai geriausią rezultatą nuo 2005 m. Pasak Aminatos, šiuo metu didžiausias jos noras yra surengti solo koncertus Latvijoje, o vėliau Lietuvoje bei Estijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją