„Šio turo metu norime padaryti taip, kad žmonės galėtų pasimėgauti ne tik mūsų pasirodymu, bet ir sava kompanija“, – vaizdo reportaže sako Jurgis. Erica jam antrina primindama „dinner dances“ tradicijas iš jos tėvų jaunystės.

Be to, šio turo metu duetas pristato dar vieną įsimintiną dainą „Baby Baby Burning“. Prieš porą dienų savo „Facebook“ paskyroje pora paprašė klausytojų pagalbos su šios dainos vertimu į lietuvių kalbą.

„Lietuviškai rašyti dainų tekstus mums nėra lengva, tačiau nusprendėme išbandyti savo gerbėjų poetinius gabumus – kiekvienas gali pasiūlyti savo dainos vertimo variantą – iš to, kas dabar pasiūlyta, manau, kad gali susidėti šis bei tas gražaus. Tačiau dar laukiam ir daugiau pasiūlymų“, – sako dueto pusė J. Didžiulis.

Jau rytoj, ketvirtadienį, „The Ball & Chain“ pirmą kartą koncertuos Panevėžyje, penktadienį jiedu pasirodys Kaune, galiausiai „Dviejų Dviem“ turą jiedu užbaigs pakvėpavę jodu Klaipėdoje balandžio 20 d.

„The Ball & Chain“ apie pasimatymų koncertų idėją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)