„Koncertas praėjo gerai. Mes Airijoje turėjome labai gerą laiką. Salė buvo visiškai užpildyta, tai naujas Lietuvos atlikėjo lankomumo rekordas šioje šalyje. Vienas iš klausytojų buvo legendinės grupės U2 atstovas. Po pasirodymo jis pakvietė SEL koncertuoti didžiausiame Airijoje muzikos festivalyje. Jame apsilanko vidutiniškai 300 000 žmonių. Kvietimą priimiau“, - pasakojo Egidijus. Atlikėjas taip pat informavo, kad jau kitais metais į Airiją vėl sugrįš, šįkart su Europos publikai skirta programa.

SEL koncertas Dubline sutapo ir su gražia bei visiems lietuviams aktualia proga – Europos krepšinio čempionatu, kuriame Lietuvos rinktinė dėl aukso medalių kovojo su Ispanijos rinktine.

„Egidijus prieš koncertą leido panaudoti milžinišką savo LED ekraną, kad jo gerbėjai galėtų drauge pažiūrėti Europos krepšinio čempionato finalą. O mes sutarėme, kad koncertų salė dėl šios priežasties būtų atidaryta anksčiau. Tokio bendro krepšinio stebėjimo Dublinas dar tikrai niekada neturėjo, – sakė rekordinį SEL koncertą organizavusios įmonės „Dublin City Events“ vadovas Tomas Kovelinas. – Praėjusį sekmadienį Dubline iš tiesų buvo galima pasijusti tarsi Lietuvoje. Atrodė, kad esi vienoje iš Lietuvos arenų, kur susirinkusi keliasdešimtūkstaninė krepšinio aistruolių armija. Jausmas buvo nenusakomas, žmonės euforijoje.“

Bilietai į SEL koncertą, kuris sutapo ir su krepšinio čempionato finalu, buvo išparduoti likus savaitei iki renginio. SEL pasirodymas vyko puikioje salėje „Vicar Street“, kurioje iki šiol nebuvo organizuojami jokie lietuvių pasirodymai. Ji 2008-aisiais, 2009-aisiais ir pernai buvo pripažinta geriausia koncertų sale Airijoje.

Po renginio koncerto organizatoriai susuko specialius vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotos ne tik pasiruošimo renginiui detalės, tačiau ir susirinkusiųjų emocijos. „Žmonės renginiui ruošėsi iš anksto. Buvo tokių gerbėjų, kurie išsipaišė savo veidus taip, kaip vienoje fotosesijoje taip buvo padaręs ir SEL lyderis“, - pasakojo renginio organizatoriai.

Specialūs vaizdo įrašai iš SEL koncerto Dubline:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (658)