Koncertiniam turui „Nesudeginta ant laužo“ per didžiąsias Lietuvos arenas šį rudenį besiruošianti atlikėja šiuo metu dirba įrašų studijoje. Vinilinę plokštelę „Kryžkelės“ pristačiusi Džordana kol kas neatskleidžia ar bus kuriami ir kitų jos populiariausių dainų „Nemylėjau tavęs“, „Vienas namuose“, „Dėl tavęs“ ar „Sudužusios viltys“ koveriai.

Tačiau naujoji „Man patinka taip gyventi“ versija rodo, kad koncertų metu publikos gali laukti daug netikėtumų.

„Kol kas tai tik linksmas eksperimentas. Pagalvojau, juk dainoje yra žodžiai „naktį aš garsiai klausausi metalo, kai visi kaimynai miega“. Tai kodėl jų nepadainavus roko stiliumi. Ką gali žinoti, gal „Vienas namuose“ nutarsiu paversti lopšine ar surepuoti. Jei rezultatas patiks, atliksiu jį ir koncerto metu“, - kvatoja Džordana Butkutė.

Džordanos koncertinis turas „Nesudeginta ant laužo“ prasidės spalio 18 dieną koncertu Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Pasirodymai taip pat vyks VilniausSiemens“, Kauno „Žalgirio“, Šiaulių ir Panevėžio „Cido“ arenose.

Džordanos Butkutės hito „Man patinka taip gyventi“ roko versiją galite išgirsti žemiau:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)