„Tai – pirmoji vinilinė Džordanos plokštelė, joje 10 dainų. Kompaktiniame diske buvo 13 kūrinių, tačiau dėl vinilinės plokštelės formato teko iš tų 13-os atsisakyti trijų. Plokštelė išleista ribotu tiražu. 100 plokštelių atsidurs prekybos vietose, kitas 100 bus parduodamos internete su dedikacijomis. Šios plokštelės bus labai brangios. Jos turi būti brangios ir yra skirtos tiems gerbėjams, kurie iš tiesų nori turėti Džordanos plokštelę“, – DELFI pasakojo E. Strasevičius bei pridūrė, kad dalis lėšų, surinktų už plokšteles, bus skirtos labdarai, greičiausiai vaikų paramos organizacijoms.

Didelio džiaugsmo dėl ploštelės išleidimo neslepia ir pati Džordana. „Vakar pamačiusi net cyptelėjau. Jausmas nerealus. Tai kažkas tokio! Džiaugsmo pilnos kelnės, kai pas vaiką. Kažką daugiau papasakosiu ne šiandien, šiendien leiskite tiesiog pasidžiaugti“, – kalbėjo Dž. Butkutė.
Džordana Butkutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)