"Ką čia slėpti: nors neskurstame, tačiau piniguose nesimaudome. Esame jauni, tad visada randame kur juos išleisti, - juokiasi vienas dueto narių, 22-ejų profesionalus muzikantas Justas Kulikauskas. - Vis dėlto, šiemet abu su Auriu supratome, kad tiesiog privalome kuo greičiau baigti mūsų pirmojo albumo darbus“.

Iš visų pasiūlymų vaikinai pasirinko dalyvauti tik dviejuose
festivaliuose - "Granatos Live" ir RAFTA.

"Sakoma, lakštingala negali nečiulbėti. Taip ir mes negalėjome juose nedainuoti", - šmaikštauja dviem metais už Justą vyresnis kitas dueto narys Aurimas Galvelis.

Vaikinai patys kuria savo dainų melodijas, rašo joms tekstus ir
prodiusuoja muziką, tad nenuostabu, jog darbai studijoje užtruko
beveik metus. Tačiau jau po mėnesio kompaktinė plokštelė su dešimt geriausių grupės dainų pasieks gerbėjus.

"Jaučiame, kad turime skubėti. Gyvenimas keičiasi pašėlusiu tempu, o šios dainos atspindi jau besibaigiantį etapą, todėl nėra kada tempti gumos. Todėl taip karštai ėmėmės paskutiniųjų darbų. Draugai juokiasi, kad ši aistra mums atstoja vasaros maudynes ir net karštus vakarėlius su draugais. Nieko nepadarysi, dabar mūsų aistra - naujasis albumas", - tikina Auris.

Albumas vadinsis "1.2.3.4." - kaip ir viena iš jo dainų, pasakojanti apie vietą, kurioje norisi būti, kur pasimiršta visos pasaulio negandos ir užvaldo džiaugsmas.

"Kiekvienas mintyse turime susikūręs tokią vietą. Mūsiškė - nuostabi, todėl norėjome visus - ir draugus, ir tuos, kurie mūsų dainas išgirs pirmą kartą, pakviesti ja pasidžiaugti", - tikina R&B, pop ir hiphopo stilius derinantis "The Artrace" duetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)