Naujausią dainą įrašė visos penkios „Pop Ladies“ narės - Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Katažina Niemycko, Liepa Mondeikaitė ir Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė. „Tai, kas geriausia“ atlikėjoms parašė Stanislovas Stavickis-Stano. Tiesa, dainininkėms buvo pasiūlytos kelios dainos, tačiau „Pop Ladies“ išsirinko būtent šią.

„Mums teko perklausyti tikrai ne vieną pasiūlytą dainą ir ilgai sėdėti svarstant, siuntinėjant variantus viena kitai ir ieškant optimaliausio varianto. Tačiau galiausiai išgirdus šį kūrinį daugiau mąstyti apie kitką nebebuvo prasmės. Ji mums patiko nuo pirmųjų akordų. Supratome, kad tai yra ta daina, kuri Lietuvoje turi suktis šią vasarą“, - prisipažino O. Pikul.

Tiesa, "Tai, kas geriausia" daina dienos šviesą išvydo per rekordiškai trumpą laiką - nepilną parą. „Šis kūrinys tik vakar iš ryto buvo pradėtas, o šiandien po pietų jau klausėme galutinį jos variantą. Rytoj ją jau galės išgirsti ir radijo stočių klausytojai. Tačiau tai yra šou verslas. Nebe tie laikai, kad pusę metų įrašinėti vieną dainą. Labai džiaugiamės, kad viskas pavyko, nors visi darbai buvo pabaigti paskutinę minutę. Tačiau tik išgirdusios ją supratome, kad ši daina yra mūsų ir jos laukėme ilgai. Stano yra šaunuolis, kuri sukūrė tokią dainą, kuri mus tenkino visas“, - džiaugėsi N. Bunkė.

„Kai atėjus pavasariui ir išgražėjus orams išgirsti gerą dainą, ko daugiau reikia? Nori tik dar labiau džiaugtis gyvenimu“, - sakė K. Niemycko.

„Pop Ladies“ grupės merginos - DELFI fotosesijoje:

„Jei kalbėti apie muzikos atlikėjus apskritai, tada mūsų honorarai tikrai nėra didžiausi. Bet jei kalbant apie merginų grupes, tada taip - mūsų honorarai didžiausi, - neslėpė N. Bunkė. - Mes visos esame populiarios, mes koncertuose visada dainuojame gyvai. Dėl to kaina yra aukšta. tačiau tikrai nėra išpūsta.“

Vienerių metų gimtadienį švenčiančios merginų grupės „Pop Ladies“ narės neslėpė, kad jos tikslingai to siekdamos ir subūrė žinomų atlikėjų kolektyvą.

„Tikiu, kad čia dar tik graži pradžia“, - neslėpė O. Pikul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)