Neabejotinai nauju hitu tapsianti daina gimė JAV. Los Andžele šiam kūriniui su profesionalais taip pat nufilmuotas ir prabangus vaizdo klipas, kuris gerbėjams bus pristatytas jau visai netrukus.

"Apie dainą daug pasakoti nenoriu, ji kalba pati už save. Svarbiausia, ją išgirskite ir įvertinkite. Vos pasirodžiusi "iTunes", ji, pavyzdžiui, Nyderlanduose, jau pagal populiarumą lenkia pasaulinių žvaigždžių kūrinius ir tai įrodo, jog laukti buvo verta", - sako Selas.

Gyvai šią naujieną galės išgirsti visi, jau gegužės 10 dieną susirinksiantys į Vilniaus naktinį klubą "Exit". Visi pinigai, surinkti "iTunes" nukeliaus į Egidijaus Dragūno labdaros fondą.

Egidijaus Dragūno klipo filmavimas

Koncertas naktiniame klube - tai viena iš nedaugelio progų vėl scenoje išgirsti grupės hitus. Šiuo metu planuojami dar du didžiuliai "Sel" koncertai: liepos 5 dieną E. Dragūnas su savo komanda pasirodys Klaipėdos vasaros estradoje, o gruodžio 6 dieną Kauno "Žalgirio" arenoje bus griausmingai pristatytas naujas grupės albumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (502)