Šiandien, Valentino dienos išvakarėse, grupė „Biplan“ kartu su DELFI suteikia galimybę pirmiesiems pamatyti filme „Valentinas vienas“ skambančiai dainai „Amore“ nufilmuotą vaizdo klipą.

Naująjį vaizdo klipą režisavo Vaiginta Perkauskaitė, prodiusavo Donatas Ulvydas.

„Amore“ yra net penktasis „Biplan“ vaizdo klipas per pastaruosius septynis mėnesius nuo tada, kai gegužę grupė nufilmavo vaizdo klipą dainai „Meilė“.

Rudenį grupė šį klipą adaptavo kūriniui „Meilė (ArtG remix)“, o kiek vėliau pristatė ir du vaizdo klipus dainai „Plius/Minus“ lietuvių ir rusų kalbomis.

Vasario 14 dieną „Biplan“ išleidžia papildytą savo naujausio EP „Meilė“ skaitmeninę versiją „Amore Deluxe“, kurioje skamba ir naujausias grupės hitas „Amore“, jau puikiai užsirekomendavęs Lietuvos radijo stotyse. Albumą „Meilė (Amore Deluxe Edition)“ nuo rytojaus (JAV Rytų pakrantės laiku) bus galima rasti „iTunes“, „Amazon“, „Napster“ ir kitose muzikos parduotuvėse visame pasaulyje bei muzikos grotuvo paslaugas teikiančiose svetainėse „Spotify“, „Last.fm“, „Rdio“ ir kituose.

Taip pat ketvirtadienį, vasario 14 dieną, 17 valandą „Biplan“ muzikos gerbėjus kviečia į jaukų susitikimą ir naujojo vaizdo klipo peržiūrą „Coffee Inn“ Vilniuje (Vilniaus g. 17), kur kartu su klipo kūrybine grupe papasakos apie filmavimo darbus, pasidalins savo artimiausiais planais, vaišins „Amore Latte“ kava.

Šis susitikimas tuo pačiu taps ir muzikantų išleistuvėmis į Maskvą, kur šį šeštadienį klube „Artefaq“ jie surengs savo koncertą Vasario 16-osios proga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)