Pats Ignas, kuris vaizdo klipe atliko berniuko-saldainiuko vaidmenį, filmavimų rezultatą pamatė prieš pat prasidedant tiesioginiam eteriui. Pokalbio metu jis šyptelėjo ir, pažvelgęs į kamerą, tarė: „Igle, nepyk“. Taip vaikinas atsiprašė savo merginos už intymias akimirkas, kurios vaizduojamos klipo metu.

Tiesa, tiek Paula, tiek Ignas tikino, kad meiliai apsikabino tik įsijungus filmavimo kameroms, vos tik filmavimas baigėsi, šie paspaudė vienas kitam rankas ir padėkojo už bendradarbiavimą.

Šešiolikmetė Paula, kuri ką tik baigė dešimtą klasę, šią dainą kūrė kartu su prodiuseriu Echoes. Pastarasis gerokai prisidėjo ir prie Donato Montvydo albumo #BLCK. Pasidomėjus, ar jaunoji atlikėja nebijo stilistiškai supanašėti su Donatu, ši nusijuokė: „Tikrai ne. Pirmiausia, mano stilistika yra visiškai kitokia, o kad dirbame su tuo pačiu prodiuseriu... Ne. Tikrai nemanau, kad taip galima supanašėti“.

Daina „So Fine“ – tai paaugliškos meilės audrų atspindys. „Tai istorija apie nepastovius santykius, kurie piešiami maištingos paauglės akimis, sukuriant tikrą emocijų audrą“, – šypsodamasi pasakojo Paula.

Beje, šešiolikmetė, kuri pati kuria tekstus savo dainoms, šios dainos eilėse įpynė ir necenzūrinių žodžių. „Matyt, taip tą akimirką jaučiausi ir taip reikėjo“, – tikino pašnekovė.

Paulos daina „So Fine“:

Kone aštuonias valandas trukusio filmavimo metu, anot pašnekovų, netrūko ir rimtų, ir pernelyg juokingų akimirkų, kai susikaupti darbui buvo per sunku. Vis dėlto, jie sutartinai tikino, kad pastebėjo, jog išjungus vaizdo kameras jiedu tapdavo daug nuoširdesni.

„Mes atlikome vaidmenis, buvome personažai“, – tikino tiek Paula, tiek Ignas, kurie vaizdo klipe įkūnija karštai įsimylėjusią porelę.

DELFI pokalbis su Paula ir Ignu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)