Įdomu tai, kad visiškai nieko bendra su Lietuva neturintis užsienio prodiuseris A. Janonio dainą atrado socialiniame tinklapyje „Soundcloud“ ir, nors nesuprato nei vieno atlikėjo sudainuoto žodžio, pasiryžo sukurti dainos „Noriu šiąnakt“ perdirbinį.

„Tikrai nustebau, kai Glamway susisiekė su manimi ir paprašė sukurti dainos remiksą. Iš pat pradžių galvojau, kad kažkas nori iš manęs pasišaipyti... Reikėjo laiko, kol iš tikrųjų patikėjau užsieniečio noru dirbti kartu“, – pasakoja „Lietuvos balso“ finalininkas Audrius. Abu vaikinai džiaugiasi galutiniu rezultatu, o gerbėjams ateityje žada ne vieną muzikinę staigmeną.

Tiesa, nekantraujantiems išgirsti naujų Audriaus Janonio dainų, ilgai laukti nereikės. „Naują kūrinį pristatysiu dar šį mėnesį“, – teigia atlikėjas.

Debiutinės dainos remiksą galite perklausyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)