Pasak koncertų organizatorių, gyvenantiems svetur lietuviams tai puiki proga atostogų metu atvykti pasiklausyti atlikėjo dainų ir susipažinti, kadangi šiuose akustiniuose koncertuose apsilankyti gali tik po šiek tiek daugiau nei 200 žmonių – tai itin jaukus koncertų formatas.

„Akustinis koncertas visuomet yra intymus tuo, kad per muziką perteiki kur kas daugiau savęs, todėl mažesnio koncerto metu pavyksta sukurti artimą ryšį su klausytoju“ – apie akustinį koncertą savo mintimis dalijosi atlikėjas D. Montvydas.

Tai ne pirma vasara, kuomet įvyksta Donato Montvydo koncertai Palangos Kurhauzo salėje, čia susirenka gerbėjai, kurie turo metu nespėjo aplankyti koncertų, grįžo atostogom iš užsienio šalių arba nori išgirsti lyriškąją atlikėjo pusę.

„Praėjusią vasarą koncertai sulaukė didelio susidomėjimo, tad jau sulaukėme užklausų iš D. Britanijos, Airijos, Vokietijos su klausimais, ar vasaros laikotarpiu bus galima pasiklausyti D. Montvydo Palangoje, todėl ir šį kartą nesinori nuvilti atlikėjo gerbėjų“ – teigia organizatoriai.

Vasaros laikotarpiu Palangos Kurhauzo salėje įvyks keturi atlikėjo koncertai: birželio 10 d., liepos 8 ir 21 d. bei rugpjūčio 15 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)