Tiesa ta, kad Donatas visgi gyvena Vilniuje, tačiau pajūriui jaučia stiprius sentimentus. Vasaros sezonu, kai sostinė ir visas pramogų siautulys persikelia prie jūros, jis čia išsinuomoja apartamentus.

Ir šįkart savo koncertinį turą „TOP 3“, kuris šį savaitgalį vyksta 3-jose didžiausiose šalies arenose, D. Montvydas pradėjo būtent Klaipėdoje.

Ypač išrankus, kai klausimai susiję su kokybe. Didelis maksimalistas, kai ruošiamasi jo asmeniniam šou. Atletiškas, simpatiškas, seksualus ir stilingas, kai eina į sceną. Toks yra šiandieninis D. Montvydo įvaizdis ir jis jį kruopščiai puoselėja.

Rengdamasis turui Donatas žinojo, kad šiais metais atlikėjams kaip niekada sunku parduoti tūkstančius bilietų, tačiau tai nė kiek nesumenkino jo pasitikėjimo savimi, pavasarį įgyto didžiajame „Eurovizijos“ konkurse, kuriame lietuvis pelnė garbingą 9 vietą. Ir tai netgi neturėjo jokios įtakos kaštams, kuriuos, be abejonės, kainuos šis ambicingas turas.

„Nė vienas nieko nepasieks, neinvestuodamas į save. Šitą pamoką gerai išmokau Švedijoje“, – sakė D. Montvydas ir jo žodžiai penktadienio vakarą virto darbais Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.
Merginų širdys ėmė smarkiau plakti, kai scenoje atsirado gyvos muzikos grupė, įsijungė LED ekranų plokštės ir kurtinanti garso mašina.

Buvo aišku, kad šis šou bus itin stiprus. Juo labiau, kad prieš koncertus D. Montvydas socialiniuose tinkluose paliko ne vieną intriguojančią žinutę, kaip aktyviai ruošėsi, daug sportavo, samdė Holivudo filmuose užgrūdintus kaskadininkus ir kartu rengė amą gniaužiančius triukus. Net ir pats virto gyvu ugnies fakelu!

„Aš pirmą kartą po Švedijos pakartosiu salto, atlikdamas savo „eurovizinę“ dainą „I‘ve been waiting for this night“, – prieš koncertą užsiminė Donatas. Ir jis tai atliko, bet dar įspūdingiau nei iki šiol: ant scenos atlikėjas kūliais persivertė per degantį žmogų! Išsyk po to jis nusimetė liemenę ir liko vien su perregimais marškinėliais.

Triukų buvo ir daugiau. Donatas iš pat pradžių paskleidė iliuziją, kad išdygsta arenoje tai ten, tai šen: vieną minutę jis leidžiasi iš dangaus į sceną, kitą spinduliai atlikėją nutvieskia prailginto scenos rombo smaigalyje. Tačiau tai tebuvo artisto ir jo dublerio miksas...

D. Montvydo scena šiek tiek priminė Robbie Williamso pastarųjų koncertų scenografinį variantą. Lietuvis, kaip ir jo mėgiamas britas, dainuodamas vaikštinėjo kvadratu aplink įsiaudrinusius gerbėjus, o paskui jį sekė būrys šokėjų, kurių sinchroniškus judesius publika savaime bandė imituoti ne tik stovimame parteryje, bet ir tribūnose.

Bet kartais scenoje viskas nurimdavo. Pavyzdžiui tada, kai nežinia iš kur ant pakilos atsirado elektrinis pianinas ir intensyvi D. Montvydo programa atslūgo, užleisdama aikštelę romantiškam baladžių rinkiniui.

Iš viso koncerte skambėjo net 22 dainos. „Aš pastudijavau „Queen“ grojaraščius – jie grodavo tiek pat“, – sakė Donatas, pastaruoju koncertu Klaipėdoje užsitvirtinęs šimtaprocentinį arenų užkariautojo titulą. Beliks juo pasimėgauti per kitus du raundus: šeštadienį – Kaune, o sekmadienį – Vilniuje. Bet, panašu, atlikėjas įsiaudrinęs kaip reikiant: po koncerto trukusį ilgą parašų dalijimą jis vainikavo ne viešbučio pagalve, bet papildomu dviejų dainų pasirodymu Klaipėdos naktiniame klube „Portas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)