Turą Donatas buvo suplanavęs dar tada, kai nežinojo, jog šįmet antrą kartą pelnys galimybę atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“. Po pergalės nacionalinėse atrankose, šis turas tapo dvigubai džiaugsmingas – su juo kartu Donatas ne tik dovanojo savo gėrbėjams naujojo albumo programą, bet tuo pačiu aplankė daugybę miestų prieš išvažiuodamas į Stokholmą.

Daugiau nei dvidešimt dainų – tiek jų skambėjo turo koncertų metu. Žinoma, be naujų dainų, gerbėjai išgirdo ir žymiausius Donato hitus.

Vis dėlto du koncertai – išskirtiniai. Kaune vykęs koncertas tapo ir „eurovizininko“ palaikymo vakaru. Šį pasirodymą televizijos žiūrovai galėjo pamatyti LRT televizijoje.

Išskirtinis ir Vilniuje organizuojamas koncertas. Jame ant scenos lipo ne tik pats D. Montvydas, bet ir pastiprinimas - „RadistaiJonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Jie kartu pristatys naujausią bendrą kūrinį. Beje, kaip ir visuose turo koncertuose, susirinkusieji išgirs ir bendrą Donato bei Gyčio Valicko-Echoes dainą. Šis atlikėjas kartu su visa komanda keliauja viso turo metu.

Vos prieš kelias dienas iš Stokholmo grįžęs Donatas Montvydas nestokoja jėgų ir šįvakar ketina susprogdinti stipriausią muzikinę bombą. Tai paskutinis atlikėjo koncertas iki didžiosios „Eurovizijos“. Į Stokholmą, kur ir vyks muzikinė fiesta, Donatas išvyksta jau gegužės 2-ąją.

Pasiruošimo koncertui akimirkos:

Vilniuje susirinkusi publika Donatą pasitiko šiltais aplodismentais ir šūksniais. Pats Donatas po kiekvienos dainos mielai bendravo su publika nevengdamas ir pajuokauti. Po kelių dainų, vos įsibėgėjus koncertui, atlikėjas kvietė kartu šėlti ne tik merginas ar moteris, bet ir močiutes.

Išties susirinkusiųjų minioje buvo galima pamatyti ne tik jaunus veidus, bet ir vyresnių žmonių. Čia jo koncertą stebėjo ir visi artimiausi šeimos nariai, ir kolegos.

Pristatydamas naujausias savo dainas, Donatas nepamiršo prisiminti ir senų hitų, kurie visą publiką privertė linguoti vienu ritmu.

Įpusėjus koncertui, D. Monvydas vienai gerbėjai padovanojo ypatingą dovaną - jos mobiliajame telefone įrašė specialų palinkėjimą. Kiekvieno turo koncerto metu Donatas paprašo gerbėjos mobilaus telefono, tuomet jame nufilmuoja visą savo komandą ir patį save. Tokius palinkėjimus Donatas paliko visų miestų gerbėjoms.

Beje, koncertui slenkant į pabaigą, atlikėjas ant rankų pakėlė ir mažąją savo dukrelę Adelę. Mažylė koncertą stebėjo kartu su mama visai netoli scenos. Ant rankų paėmęs mažylę, Donatas paklausė jos, ar dar gali sudainuoti kelias dainas, Adelė tik ištarė „Alio“ taip sukeldama publikos juoką ir šypsenas.

Koncerto kulminacija tapo jo ir „Radistų“ pasirodymas.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)