Radijo stočių eterius užkariavęs melodingas kūrinys yra iš naujausio, vos prieš kelis mėnesius pasirodžiusio, Chriso Normano albumo „There and Back“. Daina „Gypsy Queen“ ypatinga ir tuo, jog pristatydamas kūrinį rugpjūčio 19 d. atlikėjas paminėjo 45 metų jubiliejų. Būtent tą dieną sukako lygiai 45 metai, kai D. Britanijos roko legenda yra profesionalus muzikantas.

„Kurdamas naująjį albumą, aš norėjau grįžti prie savo karjeros šaknų. Grįžti į 60-uosius ir 70-uosius. Didžiąją dalį albumo kūrinių parašiau aš pats, likusi dalis – tai mano bendras darbas su grupės vaikinais. Mes drauge įrašinėjome dainas ir norėjome šiame albume užfiksuoti tą energiją ir būseną, kuri tvyro per mūsų gyvo garso koncertus“, – apie naująjį albumą sakė Chrisas Normanas.

„Daina „Gypsy Queen“ pristatomas visas atlikėjo „There and Back“ albumas. Ši daina išties įspūdinga, labai nuotaikinga ir puikiai tinka šventinei nuotaikai kurti. Labai džiugu, jog šį kūrinį Chrisas Normanas nusprendė įterpti į savo koncertinę programą, kurią atliks mūsų šalyje. Naujausias hitas vainikuos kelionę laiku, kuri perkels mus net keliais dešimtmečiai į praeitį ir po truputį gražins į 2013-uosius.

Publikai liks vienintelis pasirinkimas – atsiduoti muzikai, leistis į jaunystės prisiminimus ir mėgautis kelione, kurios kapitonas pats Chrisas Normanas“, – sako koncertą Panevėžyje organizuojančios „Cido“ arenos generalinis direktorius Dainius Visackas.

Grandioziniame koncerte bus galima išgirsti tokius šlagerius, kaip „Living Next Door to Alice“, „Midnight Lady“, „Needless and Pins“, „Mexican Girl“, „Oh Carol“, „I‘ll Meet You at Midnight“, „Don't Play Your Rock'N Roll to Me“ ir kitus tiek iš „Smokie“, tiek ir asmeninio Chriso Normano repertuaro.

Chriso Normano žvaigždė sužibo ir iškilo kultinei grupei „Smokie“ 1975 metais išleidus pirmąjį albumą „Pass It Around“, o 1978 metus jau buvo galima drąsiai vadinti grupės „Smokie“ aukso amžiumi. Tuomet buvo išleistas albumas „The Montreaux Album”, sulaukęs aukščiausių kritikų vertinimų, singlas „Mexican Girl” tapo megahitu, o Chriso Normano ir Suzie Quatro dueto daina „Stumblin’ in” pateko į amerikietiškojo „Billboard” TOP-10 pozicijas.

Nors 1986 m. Chrisas Normanas paliko „Smokie” ir pradėjo solinę karjerą, jo diskografija išties įspūdinga: išleista daugiau kaip 50 singlų ir virš 30 albumų (9 iš jų – „Smokie” sudėtyje, 25 – soliniai), pasaulyje parduota daugiau kaip 30 milijonų įrašų. Be to, atlikėjas iki šiol kuria ir aktyviai koncertuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)