Į koncertą susirinko būrys garsių žmonių: Irena Marozienė, Diana Dargienė su dukra, Natalija Martinavičienė su vyru, Merūnas Vitulskis su žmona Erika Edvardas Žičkus, Kristina Kaikarienė, Remigijus Šimašius su žmona, Aleksandras Pogrebnojus, Vilius Alesius su žmona, Eglė Jakštytė, Laisvė Radzevičienė, Justė Zinkevičiūtė su vaikinu, Gediminas Jaunius, Rosita Čivilytė, Eglė Jackaitė, Žilvinas Grigaitis su žmone Elle, Gintarė Gurevičiūtė, Saulenė Chlevickaitė su vyru, Jurgita Jurkutė, Simona Burbaitė, Monika Šalčiūtė, Audrius Janonis, Ieva Daugirdaitė su Marijonu Mikutavičiumi, Vaida Skaisgirė su vyru Rolandu ir daugelis kitų.

Tokio gausaus būrio garsenybių, rodos, dar neteko matyti nė viename užsienio atlikėjo koncerte.

Koncerto metu atlikėja gerbėjus pamalonino hitais „Super Duper Love“, „You Had Me“, „Fell In Love With A Boy“ ir daugybe kitų įsimintinų kūrinių.

Tai pirmoji jos viešnagė Lietuvoje. „Grammy“ apdovanojimo laimėtoja, koncertavusi su Robbie Williamsu, Rodu Stewartu, Micku Jaggeriu ir kitomis ryškiausiomis žvaigždėmis, Vilniuje pasirodė su savo grupe.

Šis koncertas – jos pasaulinio turo, kurio metu Joss Stone ketina padainuoti visose pasaulio valstybėse, 66-oji stotelė.

J. Stone koncertą apšildė Londone gyvenanti atlikėja Monika Liu, pasižymėjusi ir įspūdingu pasirodymu TV šou „Auksinis balsas“, ir pernai išleistu debiutiniu EP „I Am“, kuris sužavėjo įvairaus amžiaus melomanus.

Į Vilnių sekmadienio vakarą atvykusi Joss Stone Lietuvoje praleido dvi dienas – ir tikrai nenuobodžiavo. „Labai džiaugiuosi, kad pagaliau esu jūsų šalyje. Daug apie ją girdėjau, pasistengsiu per šias porą dienų sužinoti ir patirti kuo daugiau“, – Vilniaus oro uoste sakė puikiai nusiteikusi artistė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)