Festivalio teritorijoje, o ypač palapinių miesteliuose esančios balos ir purvynai apsunkino ten įsikūrusiųjų šventę. Palapines pasistačiusių žmonių daiktai bei čiužiniai šįryt plaukiojo balose ir purvynuose, o permirkę dalyviai piktinosi oru ir nesiliaujančiu lyti dangumi.

„Vakar vakaras festivalyje buvo puikus, nors ir lynojo, didelės problemos nebuvo. Vyko daug koncertų ir lietus netrukdė linksmintis, tačiau kai visą naktį pliaupė lietus ir net neketino nustoti ir šeštadienio ryte, o praėjimai pasidarė nebepraeinami dėl purvynų, su draugais nutarėme vykti namo“, – sakė Vilniuje gyvenanti festivalio dalyvė Eglė.

Mergina neslėpė nusivylusi, kad festivalis taip greitai baigėsi, tačiau patikino, jog ne kiek nesigailinti, kad čia atvyko.

„Žinoma, gaila, kad atvykus iš tolėliau ir vakar eilėje į festivalį pralaukus 4 valandas jis taip greitai baigėsi. Palapinėje pilna lietaus vandens, o visi rūbai permirkę ir šlapi. Suprantu, kad festivalio organizatoriai oro numatyti negali, tačiau šį kartą festivalį tikrai sugadino lietus“, – sakė festivalio dalyvė Eglė.

Nepabijojusių lietaus šiandien ir rytoj dar laukia koncertai, linksmybės bei įvairios pramogos.

Antroji festivalio dienos pradžia "Karklės" festivalyje - DELFI galerijoje:

Pirmoji diena festivalyje "Karklė" - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)