„Pirmojo albumo tiražo neliko per tris Knygų mugės dienas. Bilietai į „Beissoul & Einius“ koncertą balandžio mėnesį Menų fabrike „Loftas“ iššluoti per per dvi savaites, nuo Vilniaus neatsilieka Kaunas bei Klaipėda“, – „Beissoul & Einius“ duetas apstulbintas tokio gerbėjų dėmesio.

Viena įsimintiniausių akimirkų Knygų mugėje – šalies prezidentės Dalios Grybauskaitės dėmesys „Beissoul & Einius“ duetui.

„Smagiai pabendravome, gavusi albumą dovanų prezidentė nedelsdama pakvietė mus kartu nusifotografuoti! Prezidentė sakė, kad esame labai gražūs ir stilingi vyrai, todėl negali praleisti progos kartu nusifotografuoti“, – nauju potyriu džiaugėsi Beissoul.

Tarp naujausių žinių – ir tai, kad žurnalo „NVRMIND“ kovo numeryje Beissoul puikuojasi ant viršelio. Jis – vienas pirmųjų Lietuvos atlikėjų, patekusių ant tarptautinio žurnalo viršelių. Leidinys bus platinamas ir garsiausios pasaulyje meno parodos metu – Venecijos bienalėje.

Ir tai dar ne viskas: kvapą gniaužianti naujiena atskriejo iš Berlyno: Berlin Music Video Awards 2017 lietuviškasis duetas pateko į Top 10 kartu su tokiomis garsiomis grupėmis kaip „Coldplay“ ir „Trentemoller“.

Berlyno vaizdo muzikos apdovanojimai scenoje „Beissoul & Einius“pasirodė prieš pusantrų metų.

„Buvo fantastiškas laikas ir patirtis, į šią vis didesnį svorį įgaunančią ceremoniją atvyksta daug žinomų atlikėjų ir grupių, tai puiki vieta užmegzti pažintis“, – sakė Beissoul.

Panašu, kad stojo metas, kai jau ne lietuviškajam duetui reikės pažinčių – su jais stos eilė norinčiųjų susipažinti. „Beissoul & Einius“ karjeros bagaže – Olandijoje vykstantis „Eurosonic“ muzikos festivalis ir užkariautos Ukrainos scenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)