Barzdota moterimi tapusio austro Tomo Neuwirtho vizitas šokiravo daugelį konservatyvios Lenkijos gyventojų. Jo atvykimas buvo aptarinėjamas per žinias, gyventojai reiškė savo nuomonę apie barzdotą viešnią ne tik socialiniuose tinkluose, bet ir televizijoje.

Todėl šeštadienį prieš koncertą, pirmąkart per šešerius metus rengiamo festivalio istorijoje, organizatoriai ėmėsi saugumo priemonių – žiūrovams buvo uždrausta į renginio teritoriją įsinešti bet kokius stiklinius ar metalinius daiktus. Festivalio rengėjai ėmėsi ypatingų saugos priemonių norėdami apsaugoti atlikėją nuo nemalonių incidentų.

Tik įžengus į festivalio sceną, tarp žiūrovų pasigirdo ne tik plojimai, bet ir švilpimas. Pradžioje kiek pasimetusi C. Wurst netrukus susikaupė ir užtikrintai atliko savo „eurovizinį“ kūrinį „Rise Like A Phoenix“. Atlikėjui baigus dainą, pasigirdo kurtinantys plojimai ir ovacijos.

Po pasirodymo socialiniame tinkle C. Wurst padėkojo lenkams už puikų koncertą.

Conchitos pasirodymą ir Lenkijos publikos reakciją galite pamatyti vaizdo įraše:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (575)