Po intensyvaus koncertinio maratono atlikėjas praėjusią savaitę Lietuvos radijo stotims pristatė dvi savo dainas – „Taip, lyg ji išeitų“ ir „Internete (login)“.

Pasak A.Vilčinsko, nors nemažai gerbėjų geriausiai žino legendinę dainą „Į Lietuvą“, tačiau muzikanto kraityje nemažai ne tik senų, o ir naujesnių dainų.

Iš senosios muzikanto kūrybos klausytojai labiausiai laukia ne tik „Į Lietuvą“, tačiau ir kitų populiarių dainų – „O, mano meilės vasara“, „Takelis veda vėl namo“, „Medinis dievas“, „Vasaros naktis“.

„Bet nieko nėra maloniau, kai žmonės priima ne tik senas, tačiau ir naujas dainas. Tą pastebiu ir koncertų salėse“, - sakė atlikėjas.

Anot A.Vilčinsko, po koncertų pasikalbėti ateinantys žmonės dažnai klausia, ar šis nesigaili, jog grįžo į Lietuvą.

„Visiems sakau tą patį – nė kiek. Lietuva man pasirodė labiau šiuolaikiška, labiau draugiška, labiau graži, nei galėjau ją, senai matytą, įsivaizduoti. Nors jau praėjo daugiau nei pusė metų nuo to laiko, kai grįžau, kol kas nenoriu keliauti svetur atostogų. Kol kas dar neaplankiau visų vietų Lietuvoje, ši šalis dabar man – pats geriausias „užsienis“, - juokėsi A.Vilčinskas.

Vasarą naujas dainas kuriantis muzikantas randa laiko ir žvejybai – Lietuvos ežerai buvo tai, ko muzikantas buvo labai pasiilgęs.

„Dabar – trumpas atokvėpis, o liepos ir rugpjūčio mėnesiais vėl laukia darbymetis – numatyti koncertai Palangoje, Šventojoje, Nidoje, taip pat kelių miestų šventėse. Todėl tikrai džiaugiuosi, jog esu čia“, - kalbėjo muzikantas.

Interneto skaitytojams A.Vilčinskas siūlo pasiklausyti jo naujos teminės dainos „Internete (login)“.

„Ji – humoristinė, kas mano kūryboje galbūt nėra taip įprasta. Tačiau ritmiška ir pakankamai šiuolaikiška“, - sakė autorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)