Muzika mane lydi nuo mažų dienų. Esu baigusi muzikos mokyklos fortepijono klasę, 3-is konservatorijos kursus, o Šiaulių universitete studijavusi muzikos pedagogiką. „Kelias į žvaigždes“, kurį iki šiol prisimenu su lengva nostalgija, atvėrė man neribotas karjeros galimybes, atnešė į gyvenimą daug naujų potyrių ir suvokimą, kad muzika – tikrasis mano kelias. Tikrasis mano širdies kelias. Deja, susiklosčius nepalankioms aplinkybėms nutilau ilgiems metams.

Tačiau aš niekada nebuvau atsitraukusi nuo kūrybos. 11 metų buvau dingusi iš žiniasklaidos akiračio, dirbau standartinius darbus, rūpinausi savo šeima, bandžiau atrasti kitus pomėgius ir kitus siekius, tačiau galų gale po ištiso dešimtmečio suvokiau, kad taip negaliu.

„Mano muzika“ – antrasis mano dainos vaizdo klipas; pirmasis buvo prieš porą mėnesių išleista ir žaibiškai išpopuliarėjusi „Leisk nepaleist“. Kūryboje man svarbiausia perteikti emociją, jausmą ir išgyvenimą be jokios kaukės, grimo ar efektų. Prie būsimo trečiojo mano klipo prisijungs puikus tarptautinio lygio kino režisierius, savo kelio pradžioje dirbęs su stambiausiais lietuviško šou verslo vardais pradedant Atlanta ir baigiant Gyčiu Paškevičiumi, o šiuo metu šlifuojantis holivudinio lygio kino filmą. Be to, Aukštesnioji jėga suvedė mane su puikiu, nuoširdžiu ir įtakingu marketingo guru bei su kūrėju ir reperiu, išėjusiu iš visų įmanomų rėmų. Tikiuosi, man pavyks su jais užmegzti artimą kūrybinį ryšį. Apie tai – artimiausiu metu.

Tikiuosi, kad Jums patiks „Mano muzikos“ žodžiai, skambesys ir klipas. Lauksiu visų Jūsų komentarų, kritikos ir pastabų. Aš dėkinga už tai, kad esate. Aš dėkinga likimui už tai, kad jis suteikia man šansą kurti ir dainuoti Jums.

Su pagarba, - Jūsų Dangė.

Vaizdo klipo premjera:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)