„Jums rašo tas blogasis Grinčas, Dž. Butkutės koncertų Marijampolėje organizatorius Gytis Žitkauskas. Rašau būtent todėl, kad matau neteisybę, melą ir tiesiog elementarius vaikų žaidimus. Esu dirbęs su daugybe atlikėjų ir su nei vienu iki šiol neturėjau jokių problemų. Šį kartą viskas buvo kitaip.

Kiekvieno profesionalaus atlikėjo vadybininkai dar prieš pasirašant sutartį atsiunčia reikalingos technikos sąrašą. Dž. Butkutei reikalingos technikos sąrašo iš Elegijaus nesu gavęs iki dabar. Nei apšvietimo, nei įgarsinimo. Visus techninius reikalavimus Džordanai, kurie man iš karto pasirodė įtartini, nes ten buvo tik garsas, juos gavau iš visiškai su šiuo renginiu ir Džordana nesusijusių žmonių. Todėl sužinoti, ar tai oficialus technikos sąrašas, man taip pat nepavyko.

Pirmą kartą, kai kalbėjome su Elegijumi, buvome nutarę, kad renginį aptarnauti gali bet kokia įrangos tiekimo komanda. Susitariau su įrangos tiekimo komanda, kuri buvo pasiruošusi ne tik savo aparatūra statyti, bet jeigu ko nors trūktų, pagal techninius reikalavimus, nuomotis iš kitų kompanijų.

Daugybė bemiegių naktų, daugybė įdėto darbo ir tik paskutinę savaitę pasipylę skambučiai iš Elegijaus ir iš vienos įrangos tiekimo kompanijos direktoriaus.

Realus spaudimas imti įranga tik iš tos kompanijos. Jeigu tai būtų nurodyta sutartyje – viskas būtų padaryta! Apskritai... Iš mano pusės – įvykdytos buvo visos sutarties sąlygos, kurias aš galėjau įvykdyti. Kas liečia techniką – tai iki dabar naiviai tikiuosi gauti tą oficialų technikos sąrašą iš Elegijaus.

Galiausiai nieko nesulaukę patys pradėjome daryti, nes norėjome, kad tai būtų aukščiausio lygio renginys Marijampolėje.

Ir šiandien pasirodžius Jūsų straipsniams aš gavau žinutę iš visiškai su tuo nesusijusio žmogaus, kad jeigu aš nepaskelbsiu, kad Džordana visiškai nėra niekuo dėta, tai jis sugriaus visus mano tolimesnius planus. Man tai labiau primena vaikų darželį, nei profesionalaus koncerto organizavimą.

Koncertai atšaukti. Gaila bilietus įsigijusių žmonių, kuriems yra sugadintos šventės. Galbūt reikėjo atšaukimą paskelbti anksčiau, bet buvo bandoma tartis, buvo bandoma išprašyti to technikos sąrašo, kurio Elegijus man taip ir neatsiuntė.

Nenorėjau, kad visas šitas pasiektų viešumą, bet skandalo norėjo Elegijus. Gal tiesiog jis mano, kad jų projektui tai bus reklama. Tebūnie.

Aš padarysiu viską, kad visi atgautų už bilietus sumokėtus pinigus. IKI PASKUTINIO CENTO!“ – laiške rašė Gytis ir pridėjo ir žinutę, kurią gavo šįryt.

Žinutė Gyčiui Žitkauskui
Pati Džordana šiandien savo feisbuko profilyje pateikė kitokią įvykių versiją. Anot jos, koncertai atšaukti dėl G. Žitkausko aplaidumo. „Gytis Žitkauskas. Tai būtent jis pavogė!!! mūsų Kalėdas. Mano ir Jūsų, laukiančių manęs Marijampolėje. Taip, tai koncertai kurių labai nekantriai laukiau ir kuriems labai intensyviai ir kruopščiai ruošiausi kartu su grupe. Ir štai, būtent per Kalėdas, mums pranešama, kad koncertai atšaukti“, – neslėpė nusivylimo Dž. Butkutė.

Moteris įvardijo, kodėl jos koncertai neįvyks: „Gytis Žitkauskas pareiškė, kad neturi pinigų mums reikiamos aparatūros nuomai! Nėra pinigų aparatūrai! Kaip tai įmanoma? Kur pinigai? Juk žmonės pirko bilietus! Iš anksto planuota apgaulė? Bet juk yra pasirašyta sutartis! Nesuprantu. Sugadintos šventės, pavogtos dovanos, liūdna... labai liūdna ir apmaudu.“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (643)