Rimta ir nerūpestinga – tokia dvilypė, ant scenos strykčiojanti ir savo jausmingus išgyvenimus dainų pavidalu žiūrovams pateikusi atrodė Jurga. Svarbiausia, kaip sakė pati dainininkė, kad viskas buvo nuoširdu: ir neregėtos sėkmės sulaukusios „Aukso pievos“ dainos, ir naujieji
, ir visų jų pateikimas.

Atlikėja prisipažino, kad labai svarbūs jai buvo žiūrovai, kurie nepagailėjo 25-50 litų ir ketvirtadienio vakarą užplūdo „Forum Palace“ rūmuose įsikūrusį naktinį klubą „Galaxy“. Daugiau nei tūkstantis žiūrovų kartu su atlikėja traukė pirmojo albumo dainas ir įdėmiai klausėsi naujų. Jiems patiko. Labai patiko. Po keleto bisų nuo scenos dainininkę ir muzikantus pagaliau išleidusi publika skandavo „ačiū“.

Kantriausieji ir ištikimiausieji atlikėjos gerbėjai po koncerto dar labiau nušvito, nes ant ką tik įsigytų „Instrukcijų“ Jurga dalijo autografus ir maudėsi nuoširdžiuose šlovės ir pripažinimo spinduliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją