„Iš gausybės įrašytų naujųjų dainų buvo sunku išsirinkti tokią, kuri labiausiai tiktų šiuo metu, - sakė V. Šiškauskas. - Visgi pagalvojau, kad dabar prasideda tokios dienos, kai patys kursime žavias akimirkas, ieškosime ir gausime mielų dovanų, be to, per visą kalėdinį laikotarpį ir šventes geriausiai žmones nuteikia skambūs kūriniai. Manau, kad dabartiniu metu reikia tokių dainų, kaip „Akimirkos“, kurių klausant darosi smagiau ir linksmiau gyventi!“

Publikos pamėgtas dainininkas teigė, kad naujame jo albume „Akimirkos“, be titulinės dainos klausytojai išgirs dar 14 kūrinių. Kai kurie iš jų yra visiškai negirdėti, kai kurie jau pristatyti televizijos ir radijo eteryje, pavyzdžiui, „Kai mes šalia“, „Ačiū tau“, „Tu man esi“ ar „Oj, oj, oj“.

„Žinau, kad gerbėjai jau seniai laukė mano naujo studijinio darbo, todėl labai džiaugiuosi, pagaliau galėdamas pranešti apie jo pasirodymą,“ – sakė Vytautas Šiškauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)