2009 m. ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos pasirodęs ir sugrįžti šiemet siekiantis Sasha Song teigia sportuojantis dar nuo paauglystės. Jis pripažįsta, kad aktyvų gyvenimo būdą kuriam laikui buvo iškeitęs į vakarėlius, todėl sugrįžimas prie sporto ženkliai pagerino jo gyvenimo kokybę.

„Pastaraisiais metais pasikeitė visas mano gyvenimo būdas: pradėjau sveikai maitintis, beveik metus esu visiškai atsisakęs alkoholio, iki tol stabdžiusio mane tiek sporte, tiek karjeroje“, – teigia jis.

Dainininkas pasakoja šiuo metu dirbantis su asmeniniu sveikatingumo klubo „Impuls“ treneriu. Tokį sportavimo būdą jis išbandė pirmą sykį ir yra labai patenkintas šia patirtimi. Anot dainininko, treneris ne tik duoda naudingų patarimų, sudėlioja treniruočių grafiką, bet ir suteikia papildomos motyvacijos.

„Kai yra psichologinis palaikymas, daug lengviau nusiteikti treniruotėms. Labai stengiuosi išlaikyti reguliarumą, todėl sportuoju bent tris kartus per savaitę. Laiko neturiu labai daug, tad atsisakau pašalinių veiklų ir savo grafiką dėliojuosi taip, kad liktų laiko ir sportui“, – sako šių metų „Eurovizijos“ atrankų dalyvis.

Dainininkė Vilija Matačiūnaitė, 2014 m. „Eurovizijoje“ atstovavusi Lietuvai, prisipažįsta, jog dėl labai užimto grafiko dabar negali mankštintis tiek, kiek norėtų, bet visgi sportas ir jos gyvenime yra nuolatinis palydovas.

„Sportas visada buvo ir bus labai svarbus mano gyvenime. Labai mėgstu ir vertinu aktyvų gyvenimo būdą. Pastebiu, kad mano įpročiai labai priklauso ir nuo supančios aplinkos. Jeigu daug bendrauju su nesportuojančiais žmonėmis, tai greitai pajuntu, kaip sportas nueina į šoną. Tačiau greitai susigriebiu, atsisakau tokių žmonių kompanijos ir vėl grįžtu į savo ritmą“, – pasakoja V. Matačiūnaitė.

„Impuls“ sportuojanti dainininkė teigia prieš svarbius pasirodymus skirianti daugiausiai dėmesio kardio pratimams, kurie padeda susikoncentruoti į savo kvėpavimą, ir taip padidinti plaučių tūrį.

„Šiuo metu sporto klube lankausi maždaug pora kartų per savaitę, tačiau, kai grafikas ne toks įtemptas, einu sportuoti bent jau keturis kartus. Man labiausiai patinka niekieno neblaškomai dirbti treniruoklių salėje“, – pasakoja ji.

Trečiosios atrankų laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)