Tiesa, atlikėjos atstovas spaudai pareiškė, kad tai tiesiog trikdis, o ne sukčiavimo įrodymas: „Tai „Twitter“ singlo reklama, o ne Louisos žinutė. „Twitter“ įkelia žinučių į kai kurių žmonių paskyras, <...> tai tiesiog gedimas.“

Nepaisant paaiškinimo, įrašas sustiprino įtarimus, kad konkursas nuo pradžių buvo režisūra ir vedė į 17-metės pergalę praėjusį savaitgalį.

Laimėtoja kitais metais galėtų uždirbti apie 6 mln. svarų – kur kas daugiau nei 2006 m. nugalėtoja Leona Lewis.

L. Johnson buvo bukmekerių numylėtinė, vos pasirodė ekrane, tačiau įtarimą keliančių detalių sunku nepastebėti.

Po jos pasirodymo (laidos) teisėjo namuose kilo diskusijų – žiūrovai pamatė, kad dainuojant teisėjai Ritai ir viešniai Meghan Trainor L. Johnson bateliai iš lygiapadžių staiga virto aukštakulniais.
Reklaminėje nuotraukoje ji avėjo aukštakulnius, o vėlesnėje nuotraukoje su Rita ir kitomis merginos jau avėjo sportinius batelius.

„X Factor“ atstovai, norėdami numalšinti gandus, pareiškė, kad ji turėjo dvi progas padainuoti gyvai, o ta istorija su bateliais – „tęstinumo klaida“.

Tiesa, žiūrovams kilo klausimų, kaip Louisa sugebėjo avėti dvejas poras batų. Žiūrovai dar labiau nustebo, kai paaiškėjo, jog ji pernai dalyvavo perklausoje į laidą „Britain's Got Talent“, tačiau jai patarė dalyvauti perklausoje į laidą „X Factor“, nes „ten ji labiau tiks“.

Nors ji stengėsi atrodyti dainininkė mėgėja, talentų šou laimėdavo didelius piniginius prizus, filmavosi profesionaliam muzikiniam vaizdo klipui, prieš dalyvaudama „X Factor“.

Vasarą, prieš laidą, ji dainavo koncerte „Thorpe Park“ kartu su žinomais atlikėjais, taip pat dainavo prieš futbolo čempionatą, dalyvavo „The Diana Awards“ apdovanojimuose.

Galiausiai jai kažkokiu būdu pavyko gauti vartotojo vardą @louisa socialiniame tinklalapyje „Twitter“ – imta kalbėti, kad „SyCo“ bosai ruošia numylėtinę popprincesės ateičiai ir investuoja į socialinę žiniasklaidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)