Po pirmųjų pasirodymų, žinoma, netrūko ir tokių, kurie komentaruose ėmė lieti nepasitenkinimą mergaitės balsu. Tačiau mažasis stebuklas rado, kuo atsikirsti, šioje atlikėjos ir kūrėjos dainoje skamba tokios eilutės: „Jūsų žodžiai manęs nežeidžia, viskas bus gerai“, „Jūsų štampai ir epitetai, visi juokeliai ir kvaili žaidimai. Žiūrėkite, kaip jie tiesiog pralekia pro mane. Jie man nieko nereiškia. Nsistengiu pakeisti savęs, nes, mažučiai, aš ne molis“.

Atlikusi dainą apie patyčių nevengiančius žmones ji, rodos, absoliučiai pavergė visų ją jau pamilusių gerbėjų širdis. Ir, negana to, tapo šou laimėtoja ir užsidirbo milijoną dolerių.

Įrašas, kuriame mergaitė atlieka savo kūrybos dainą „Molis“, per dvi paras peržiūrėjo 1,6 milijono interneto vartotojų:

Tiesa, pirmą kartą projekto „Amerikos talentai“ scenoje pasirodžiusi mergina Simonui Cowelui pasakojo, kad dauguma jos draugų nė nežino, kad ji dainuoja ir kuria dainas. Vis dėlto drąsi mergaitė nusišypsojusi tarė, kad tiki galinti laimėti projektą ir pridūrė: „tikiu stebuklais“.

Ankstesni Grace pasirodymai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)