„Be abejo, keista pristatyti paskutinį albumo singlą. Neišvengiamai kyla klausimas, kas bus toliau. Bet nors tokie žvilgsniai į ateitį visada šiek tiek gąsdina, tačiau kartu ir įkvepia. Laukia pirmoji daina lietuviškai bei šiek tiek kitokios muzikinės spalvos, pamažu jau įgaunančios pavidalą, kuris net mane pačią kasdien stebina,” - pranešime spaudai kalbėjo Alice Way, paklausta apie tai, kaip jaučiasi leisdama naująją dainą.

„Daina „Take me down” yra tamsiausias ir, turbūt, drąsiausias albumo kūrinys. Joje kalbama apie ryžtą sekti mylimus žmones į pačius juodžiausius jų gyvenimo kampus, į pasaulį, kuris yra nesvetingas, pavojingas ir neramus, su viltimi, kad pasiekus dugną, bus galima pradėti kilti aukštyn. Turbūt daugelis žinome, koks tai jausmas, nors apie tai kalbėti garsiai ryžtamasi ne taip jau dažnai. Bet tai svarbu, tai tokia pati gyvenimo dalis, kaip ir visi šviesūs elementai. Žmonės moka būti nuostabūs, tačiau moka ir stipriai klysti ir elgtis šlykščiai ir nepaaiškinamai. Būti šalia jų tada yra sunku, bet svarbu ir be galo reikalinga. Apie tokį buvimą ir dainuoju naujojoje dainoje,” - atviravo daininkė.

Alice Way – Take me down:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)