Ant scenos šįvakar varžosi „Skamp“ narė Erica Jennings, charizmatiškasis Donatas Montvydas, atlikėjai Vladas Maxas, Elena Jurgaitytė, Vilius Tamošaitis, Donatas Petrošius, Alice Way ir „Behind the moon“.

Nors dažnas lietuvis įsivaizduoja, jog menkai žinomi atlikėjai turės nusileisti scenos veteranams, Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėjas Andrius Rožickas sakė manąs priešingai. Andrius tiki, jog ant scenos pasirodysiantys naujokai turi išties nemažai šansų išvysti finišo tiesiąją.

„Aišku, kad jie turi šansų! Juk mūsų balsuotojai – lietuvaičiai, jie ir išreiškia savo valią. „Ai, už šitą tai vis vien pabalsuos, tai balsuosiu už tą, už kurį niekas nebalsuoja“. Gali visaip būti. Gali ir D. Montvydas iškristi pirmąjį vakarą“, – teigė A. Rožickas.

Primename, šeštadienį iš Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos konkurso iškris 3 dalyviai. Kas bus tieji nelaimėliai – scenos naujokai, o gal veteranai – spręsti nedrįsta net projekto vedėjas.

Vis dėlto, A. Rožickas pripažįsta, jog „eurovizinės“ patirties turintys dalyviai – E. Jennings ir D. Montvydas – į projektą atsineša ir ryškų pranašumą.

„Jie turi patirties, kuri scenoje matosi. Žiūrovai pamatys, kas jaučiasi laisviau, o kas – kaip grybas“, – sakė konkurso vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)