Juoda. Ji gali būt dėvima ir prie sunkių batų, ir prie storų pėdkelnių, ir prie ilgaaulių. Vienreikšmiškai sunku išskirti vieną moterį, kurios stilius būtų iš koto verčiantis, tačiau drąsiai galiu pagirti merginą, šioje kompanijoje dėvinčią tamsią gėlėtą suknelę. Nematau jos avalynės, tačiau vis viena keliu nykštį aukštyn už pilną išbaigtą įvaizdį: pagalvota ne tik apie drabužį, bet ir apie makiažą, plaukus, aksesuarus. Tokiai moteriai verta sakyti komplimentą ne už drabužį, o už tai, kaip ji atrodo ir jaučiasi jį dėvėdama.

Klubo lankytojos

Pagaliau ne vien juoda spalva! Nėra nieko geriau, skoningiau ir stilingiau, nei balta spalva ar kita lengva spalva žiemą.

Klubo lankytojos

Klubo lankytoja

Klubo lankytojos

Gyvūnų raštais marginti drabužiai ir aksesuarai gali būti labai stilingi, tačiau jie neretai gali balansuoti ties vulgarumo riba, tad prie jų patarčiau derinti subtilesnius aksesuarus, nuosaikesnį makiažą.

Klubo lankytojai

Klubo lankytojos

Vakarėliui išties puikiai tinka drabužiai, parodantys kūno privalumus ir akcentuojantys gražiausias kūno vietas. Tai padeda padaryti siluetai atviromis nugaromis, ryškios spalvos bei detalės.

Klubo lankytoja

Klubo lankytoja

Raudona spalva ir atvira nugara – tobulas derinys.

Klubo lankytojos

Klubo lankytojos

Norėčiau visoms juodos spalvos gerbėjoms mesti iššūkį: atrasti ir kitas spalvas, o jei vis dėlto renkatės juodą, žaiskite tekstūromis, skirtingos sudėties audiniais ir, žinoma, tobulu makiažu. Vienas iš galimų skoningų variantų – ryškių lūpų ir švelnių akių balansas.

Klubo lankytojos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)