Visiems puikiai pažįstami Dean Martin'o, Elvio Preslio, Frank Sinatra'os, Andrew Sisters kūriniai balandžio 17 dieną suskambės naujai ir su jaunatvišku įkvėpimu.

Martynas Kavaliauskas - televizijos projekto „X Faktorius“ dalyvis, „Muzikinės Kaukės“ nugalėtojas, dabar pasirodys ir su Kauno Bigbendu, jis atliks Robbie Williams‘o, Elvio Preslio, Frank Sinatra‘os ir kitų atlikėjų kūrinius. Scenoje taip pat išvysite jaunas, talentingas ir perspektyvias solistes – publikos simpatijas televizijos projekte „Lietuvos balsas“ pelniusią Aistę Tomkevičiūtę, išskirtinio balso tembro savininkes Andrijaną Filinaitę ir Viktoriją Bičkovaitę. Jos šiame projekte sudarys tercetą. Merginų repertuare „Carmen‘s boogie“, „Killing me softly“, „Latin medley“ ir kitos visiems puikiai pažįstamos melodijos.

Muzikinio projekto „In the mood“ ašimi taps šiais metais 25-erių metų gyvavimo laikotarpį švenčiantis Kauno Bigbendas (meno vadovas ir dirigentas Petras Tadaras).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)