Tokie duomenys pateikiami remiantis dvidešimties šalies radijo stočių statistika. Tarp jų – M-1, „Radiocentras“, „Lietus“ ir kitos, esančios tarp klausomiausiųjų.

Skambiausio Lietuvos atlikėjo apdovanojimą iš AGATA Tarybos pirmininko Rimanto Bagdzevičiaus rankų D. Montvydas gavo penktadienį vykusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose.

Daugiausia radijo stotyse skambėjusios D. Montvydo dainos buvo „Love Is Blind“ ir jos lietuviška versija „Nenuleisk akių“.

Su „Love is Blind“ atlikėjas pernai taip pat dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse vykusiame Baku, Azerbaidžane. Konkurso finale D. Montvydas užėmė 14-ąją vietą.

Pilnas 2012 m. Lietuvos radijo stočių grojamiausiųjų šalies grupių ir atlikėjų dešimtukas yra toks:

1. Donatas Montvydas
2. SEL
3. „Pikaso“
4. „Biplan“
5. Andrius Mamontovas
6. Mantas
7. Neda
8. Žilvinas Žvagulis
9. Marijonas Mikutavičius
10. „69 danguje“

2011 m. grojamiausias Lietuvos radijo stočių atlikėjas buvo SEL. Už jo rikiavosi Marijonas Mikutavičius, Andrius Mamontovas, „Pikaso“ ir Žilvinas Žvagulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)