Su žmona auginanti tris vaikus, nedidelio ūgio menininkė iš tolo neprimena dėl sporto pametusios galvą personos. Tačiau būtent žmogaus kūnas, beodžiai raumenys, sportas ir jėga yra pagrindiniai moters kūrybos įkvėpėjai. Dinamiški potėpiai, gausus dažų varvinimas ir ekspresyvi tapymo maniera nepalieka abejingų – menininkė turi gerą vardą skandinavijos šalyse, yra mėgiama didžiųjų jėgą ir aktyvią veiklą akcentuojančių įmonių – tokių kaip bankai, sporto klubai ir jaunatviškos aktyvios verslo kompanijos.

„Mano kūnas yra tapęs inkubatoriumi, o viskas, ką jis sukaupia ir ko atsisako, virsta mano menu. Tai istorija, kuria dalinuosi su žiūrovais“, – teigia menininkė. Paroda „Skaidrumas“ akcentuoja valios stiprybę ir asmenines kovas vedančias į palengvėjimą, į gyvenimo ir minties lengvumą, į visišką minčių išsigryninimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)