„Klubas 27“ – tai garsių muzikantų draugija, kurią jungia vienas faktas – mirtis, sulaukus 27 –erių metų. Tarp kurių tokie atlikėjai kaip Jim Morrison („The doors“), Curt Cobain („Nirvana“), Janis Joplin ar neseniai pasaulį palikusi Amy Winehouse. Spektaklis kuriamas Limogue miesto teatro akademijoje ir jo premjera numatoma sausio pabaigoje.

Iškart po premjeros Prancūzijoje, V.Bareikis bei visa „No theatre“ komanda planuoja naujojo spektaklio „MR. FLUXUS“ repeticijas bei vasario mėnesį Vilniuje įvyksiančią premjerą.

„Vos grįžus į Lietuvą, susitikome su Ainiu Storpirščiu, kuris šiuo metu intensyviai ruošiasi Oskaro Koršunovo režisuojam spektakliui „Išvarymas“, ir labai džiaugiamės galimybe, kad galėsime atsitraukti nuo savo darbų bei susitikti su grupės „Stipriai kitaip“ gerbėjais. Kaip jau seniau minėjau, šiuo metu mūsų muzikinė veikla yra neįrėminta nei terminų, nei kitokių normų, todėl labai vertiname tuos susitikimus ne tik tarpusavyje, bet ir su mūsų išsiilgusiais žiūrovais.“ – sakė V.Bareikis.

Atšventus šv. Kalėdas ir belaukiant Naujųjų metų, gruodžio 29 d. teatro judėjimas „No theatre“ kviečia į Menų spaustuvėje vyksiantį spektaklį „Telefonų knyga“ bei grupės „Stipriai kitaip“ koncertą. Bilietais prekiauja „Bilietų Pasaulis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją