„Van Goghas buvo neeilinė asmenybė, gerokai skriaudžiama gyvenimo, – sako aktorius Dalius Skamarakas. – Nors ir su nerimu, nors ir su skausmu, bet nugyveno savo gyvenimą ir paliko tiesiog neišdildomą palikimą visam pasauliui“.

„Esu pakylėta, man buvo labai gera. Nuostabios spalvos, fantastiška atmosfera – viskas viename“, – apie parodoje patirtus įspūdžius kalbėjo aktorė Dalia Brenciūtė. Jai pritarė ir kolega Juozas Gaižauskas:

„Sėdėdamas tamsoje visai kitaip jauti kūrybą, juolab kad kartu gali skaityti ant sienos publikuojamas autoriaus citatas. Į galvą ateina labai daug gražių minčių. Ačiū jums, kad pakvietėte į tokį nuostabų reginį“.

"Domino" teatro aktoriai Van Gogho parodoje

Aktorius Eimutis Kvoščiauskas neslėpė, jog į parodą atėjo neturėdamas jokių lūkesčių, bet išėjo maloniai nustebintas: „Čia viskas taip glaustai pateikta, didžiulį įspūdį daro ir muzika, ir vaizdo projekcijos, kurios meną perteikia kaip gyvą, judantį organizmą. Tai be galo įtaigu ir labai koncentruotai turtinga“.

„Tai muzikos ir vaizdo koliažas. Nuostabu“, – apie parodą „Van Gogh. Life in Art“ sakė aktorius Vaidotas Martinaitis.

"Domino" teatro aktoriai Van Gogho parodoje

Sakalas Uždavinys prisipažino, kad su V. van Gogho kūryba yra susipažinęs gana artimai, bet toks parodos formatas jam buvo „gražus ir netikėtas“. Anot aktoriaus, tai puiki erdvė susipažinti su pasaulinės tapybos istorija: „Šis dinamiškas reginys, nori nenori, įtraukia tave. Šią parodą rekomenduoju visiems – ir vyresniems, ir jaunesniems meno gerbėjams“.

Multimedijos paroda „Van Gogh. Life in Art“ lankytojų laukia kasdien nuo 10 iki 21 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ iki pat balandžio 30 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)