Taip pat buvo pristatyti unikalūs muzikiniai renginiai. Svečiavosi Saulė ir Rūta Rinkevičiūtės, V. V. Landsbergis, K. Smoriginas, akordeonistų grupė “Subtilu Z”. Teigiamų atsiliepimų sulaukėme po styginių kvarteto Bass Arco su saksofonininku Tomu Čiukausku muzikinio projekto pagal Ennio Moriccones džiazo improvizacijas. Teatro klube vyko įvairūs edukaciniai projektai - paskaitas skaitė fil.m.dr. B.Gudaitytė, A.Kaušpėdas.

Šiuo metu Teatro klubas pradeda naująjį sezoną, kuriame žiūrovai vėl galės mėgautis spektakliais, išskirtiniais koncertais ir kitais renginiais. Teatras ir toliau vystys teatro, muzikos, intelektualinių ir edukacinių renginių kryptis.

Naujasis sezonas prasidės premjeriniu spektakliu “Pjesė prarastam balsui” pagal Liucijos Armonaitės pjesę „Katinėlis ir Paukštelis“. Spektaklį kūrę Valstybinio Jaunimo teatro aktoriai Aušra Pukelytė ir Andrius Bialobžeskis scenoje atvers dviejų menininkų dramatišką šeimyninį gyvenimą, psichologinio smurto prieš moterį šeimoje problemą, į kurią bus žvelgiama prisidengiant lengvos ironijos šydu. Spektaklio kompozitorius Martynas Bialobžeskis, dailininkė Marta Vosyliūtė.

Dar šį mėnesį Teatro klube bus galima išvysti Keistuolių teatro ir „Atviro rato“ aktorių kabaretą „Atsakyk už save“, o vėliau ypač didelio susidomėjimo Lietuvoje sulaukusią vyrų vokalinę grupę „Quorum“ bei kitų renginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją