Pirmųjų naujosios meno erdvės lankytojų laukia dviejų dienų programa, kurioje pramogų ras ir patys išrankiausi.Į pagrindinę festivalio sceną kils tokios grupės kaip: „Baltasis kiras“, „Ellse“, „Wolfsome“, „The wrong note“, „Hill top sheep“, bei Šarūnas Petrulis. Autentiškame rūsyje įrengta DJ scena lauks klubinės muzikos gerbėjų, kuriems gros Dokkaid, 4am, KhØrd, David, Juhan, Gifted, Deepa.

Festivalio lankytojai taip pat turės galimybę apsilankyti kraują stingdančiame „Mistikos rūsyje“, kuriame visų dėmesį prikaustys iliuzijų meistro Jono Palionio pasirodymai, o tie, kurių nežavi magijos triukai, galės išmėginti savo jėgas „Pabėgimo kambaryje“, kuriame teks palikti savo komforto zoną ir pasitelkti aštrų protą bei įveikti sudėtingus rebusus ir tokiu būdu ištrūkti iš užrakinto kambario.

Ramybės išsiilgusiems renginio svečiams bus atvira poilsio zona, viso renginio metu veiks foto rūsys. Norintys suprasti tikrąją meno vertę ir pamatyti kaip gimsta menininkų kūriniai, galės stebėti, o gal net ir patys prisidėti prie kūrybinių dirbtuvių, vyksiančių pirmąją festivalio dieną. Šviesos instaliacijos, toteminiai stulpai, šiuolaikinės instaliacijos, meška, kabanti hamake, paišymas chna dažais – tai tik dalis meninių instaliacijų, kurias išvys festivalio dalyviai.

Tie, kurie jau pradėjo kalėdinių dovanų medžioklę, šestadienį galės pasižvalgyti po Lietuvos dizainerių turgelį, išsirinkti orginalių dirbinių ir aksesuarų,o sporto gerbėjams bus organizuojamas stalo futbolo turnyras.

Festivalį organizuojantys Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentai skelbia, kad pagrindinis šio renginio tikslas – pristatyti visuomenei naują, įvairioms meninėms iniciatyvoms atvirą erdvę intriguojančiu pavadinimu „Atlantida“, kuri nuo šiol įsikurs senųjų Tiškevičių rūmų kieme ir ateityje kvies į naujus koncertus, spektaklius, kūrybines dirbtuves bei parodas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją