Interpretacijai ir kūrybinėms paieškoms itin palankus šou „2 smegenų istorija“ per dviejų mėnesių pasirodymus visoje Lietuvoje jau spėjo gan stipriai pasikeisti, įgauti naujų spalvų ir siužeto linijų.

Tačiau tuo kūrybinis procesas nesibaigia – prie tolimesnio aktorių darbo scenoje prisijungia ir šio šou režisierius Sakalas Uždavinys, kai kuriuose pasirodymuose vaidinsiantis poroje su Inga Valinskiene.

„Tiesą sakant, su Inga teatro scenoje susitinkame nebe pirmą kartą – drauge vaidiname spektaklyje „Bus sunku“, tačiau tai bus pirmas kartas, kai scenoje dirbsime duetu. Šis interaktyvus šou neturi teatrui įprasto griežto scenarijaus, todėl kiekvienas pasirodymas neapsieina be improvizacijos. Inga ne tik žavi moteris, bet ir puikų humoro jausmą turinti, labai gerai žiūrovus jaučianti partnerė, tad nekantriai laukiu mūsų debiuto gruodžio 20 dieną“, – sako Sakalas Uždavinys.

Interaktyvus šou-komedija, kurį teatro scenai Lietuvoje pritaikė režisierius Sakalas Uždavinys, šmaikščiai ir kūrybiškai nagrinėja vyrų bei moterų skirtumus. Šis šou atskleidžia, kad prigimtiniai dviejų lyčių skirtumai dažniausiai ir lemia nesusipratimus ir net konfliktus porose. Kitaip tariant, visos meilės problemos – tai ne širdies, o galvos bėdos, kurias nėra taip sudėtinga išspręsti.

Interaktyvus šou-komedija „2 smegenų istorija“ žiūrovams patrauklus tuo, kad kiekvienos vaidinančios poros interpretacija yra unikali, tad šį šou galima žiūrėti ne vieną kartą ir visada išvysti dar nematytą jo versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)