Jei su mūsų teatru jūs tik neseniai pradėjote pažintį, nepraleiskite progos šį pavasarį pamatyti linksmą spektaklį „Katinėlis ir Gaidelis“ (pagal V. Pietarį). Klasikiniai vaikystės knygelių personažai ir visiems gerai žinoma pasaka smagiai nuteikia ir mažus, ir didelius teatro žiūrovus.

Mažieji mūsų teatro draugai jau spėjo pamilti ir šuniuką Pifą. Pavasarį pamatyti šį spektaklį galėsite net du kartus. Vyresniems teatro lankytojams siūlome pažiūrėti giliamintę pasaką apie nuoširdų Nykštuką ir tuštuolę Princesę (pagal O. Vaildą). Didesniems vaikams (rekomenduojame nuo keturių metukų) taip pat labai patiks spektaklis apie ateiviuką, vardu Miko.

Kviečiame nepraleisti progos pavasariniame repertuare pažiūrėti vasario mėnesio premjerinio spektaklio apie indėniuką Kiką. Spektaklis pastatytas pagal klasikine tapusią Č. Torsono knygelę „Kikas“. Tai nuotykinė istorija apie indėniuko drąsą ir nepaprastą svajonių pasaulį, kuriame išsipildo didžiausi berniukų ir mergaičių troškimai.

Kovo 27 dieną raginsime nepamiršti Tarptautinės Teatro dienos ir atvykti į rengiamą spektaklį-žaidimą „Teatro žaidimų skrynelė“. Ugdomojo spektaklio metu vaikai sužinos, kas yra teatras ir kaip jis kuriamas.

Didžiausia naujiena „Raganiukės teatre“, kurią mes ir pasilikome šio pristatymo pabaigai, yra dar spaustuvės dažais kvepiančios knygutės „Mažojo dinozauriuko istorija“ pristatymas-spektaklis. Šioji knyga yra režisierės Ritos Urbonavičiūtės dovana visiems vaikams. Pažiūrėję spektaklį apie sesutes Mildą ir Matildą bei jų naują augintinį Dinozauriuką, su istorijos veikėjais kiekvieną vakarą šiltoje lovoje galėsite susitikti atsivertę mūsų spalvotą knygą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją