Duetas sekmadienio rytą pradėjo darbingai, susitikę savo pirmajai repeticijai. Šeštadienio naktį po ilgo ir gerokai vėluojančio skrydžio į Lietuvą atvykęs E. Božanovas į klausimą, ar nori pailsėti, atsakė su šypsena: „Pailsėsime po visų koncertų, dabar kiekviena akimirka svarbi. Šios kelios dienos iki pasirodymų skirtos mums su Kasparu sudėlioti kiekvieną smulkiausią niuansą, aptarti kiekvieną natą, kad pasiektume norimą rezultatą.“ Tarsi patvirtindami žodžius, pianistai repetavo iki vėlaus vakaro, ir toks maratonas jų laukia artimiausią savaitę.

K. Uinskas po repeticijos dalijosi įspūdžiais: „Su Evgenijumi kalbame ta pačia muzikine kalba, nors žodis dialogas yra pernelyg dažnai naudojamas, tačiau šiuo atveju jis yra labai tikslus apibūdinti mūsų bendravimui scenoje. Jaučiamės taip lyg kalbamės vienas su kitu, įdėmiai vienas į kitą įsiklausydami ir suprasdami. Didelis įkvėpimas turėti tokį scenos partnerį.”

Dueto pasirodymai:

Sausio 28 d. – Klaipėdos koncertų salėje,
Sausio 31 d. – Kauno filharmonijoje,
Vasario 4 d. – Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją