Maža to, į veiksmą skubiai įsijungė ir dvi ryškiausios Lietuvos operos primadonos – Irena Milkevičiūtė bei Sigutė Stonytė. Spektaklyje atliekančios Auklės ir Larinos vaidmenis, šios solistės ne tik nenusileido, bet savo šmaikštumu dažnai ir pranoko jaunuosius savo kolegas. Nuotraukose matysite visą „bohemiečių“ branduolį, jau 9 metus kartu kuriantį publikos mylimus spektaklius.

Kovo 18-20 dienomis Kongresų rūmų publiką pasitiks grįžtantis VCO ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro „Oneginas“. Įspūdinga P. Čaikovskio muzika ir chrestomatinė A. Puškino istorija Dalios Ibelhauptaitės spektaklyje įgauna naujų spalvų. Čia veiksmas persikelia į visiems skausmingai pažįstamą „komunalkę“, kurioje rutuliojasi amžinosios meilės ir neapykantos dramos.

Šį kartą mirtinoje dvikovoje susitiks Edgaras Montvidas (Lenskis) ir ukrainietis Andrėjus Bondarenko (Oneginas), o Olgos partiją pirmą kartą atliks Jurgita Adamonytė.

Na, bet to papasakoti neįmanoma! Kas norėsite – susitiksime „Onegino“ spektakliuose, o iki tol siūlome pasmaguriauti, peržvelgiant įspūdingą VCO fotosesiją – fantaziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)