M.Vitulskis atvirauja būdamas užsienyje pasiilgęs artimųjų ir draugų. Ne sykį jam kilo noras pasielgti itin romantiškai ir žmonai Erikai iš Austrijos atsiųsti laišką.

„Tačiau noras kuo greičiau su ja pasikalbėti nugalėdavo ir šratinuką pakeisdavo telefonas arba Skype“, - pasakojo M. Vitulskis.

Anot jo, lauktuvėmis artimiesiems greičiausiai taps austriški saldumynai. Ne sykį į gastroles vykęs ar tiesiog užsienyje atostogavęs solistas įsitikino, kad tėvynėje jokių gėrybių netrūksta, todėl laukiančius grįžtančiųjų ne itin kuo nustebinsi.

„Mūsų šalis – kosmiškai fantastiška maisto produktų, saldumynų pasirinkimo prasme. O Austrija paliko įspūdį savu tvarkingumu, punktualumu“, - sakė M. Vitulskis.

Vienam garsiausių Lietuvos solistų tiek Šv. Kalėdos, tiek Naujieji metai – svarbios šventės. Tiesa, gruodžio 31–ąją jam dažniausiai tenka dirbti. Taip bus ir šįmet.

„Pasirodymų ir susitikimų su publika visada laukiu. Šįmet senuosius metus palydėsiu „Siemens“ arenoje, su kolegomis, dalyvavusiais „Auksinio balso“ konkurse“, - sakė solistas.

M. Vitulskis tvirtina, kad darbų rutina yra šiek tiek apmalšinusi kalėdinę dvasią. Ją atlikėjas tikisi atgauti ateityje, kai per svarbiausias metų šventes laiką leis tik su šeimos nariais.

Paklaustas, kokį norą išsakytų Kalėdų seneliui, M. Vitulskis kelioms akimirkoms susimąstė. „Turbūt vaistų, kurių dėka niekada neprarasčiau sveiko proto!“, - sakė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)