Atsinaujinęs sienas LNDT naujajame sezone žiūrovams siūlo kaip niekad daug naujovių, kurios turėtų tik dar labiau paskatinti teatro mėgėjus lankytis teatre.

Pirmą kartą LNDT lojaliems savo teatro žiūrovams siūlo abonementus, kuriuos įsigijus kiekvienas galės pamatyti ne tik visus spektaklius, bet ir visas premjeras už minimalią kainą.

Po savo stogu sukvietęs tiek daug garsių ir talentingų režisierių, LNDT pristato visiškai naują požiūrį į teatrą ir kitokią viziją apie žiūrovo ir aktoriaus santykį spektaklio metu.

Žiūrovai pirmiausiai išvys Jono Vaitkaus režisuotą suomių dramaturgo Juhos Jokelos veikalą „Fundamentalistai“.

Taip pat maestro J. Vaitkus lapkričio mėnesį pakvies visus ir antrąjį savo režisuotą spektaklį „Visuomenės priešas“ pagal Henriką Ibseną.

Sezono naujiena - Oskaro Koršunovo spektaklis pagal Mariaus Ivaškevičiaus pjesę „Išvarymas“ apie lietuvių emigrantų gyvenimą.

JAV ir Lietuvoje kurianti režisierė Yana Ross pristato spektaklį pagal Mikos Myllyaho pjesę, kuri vadinsis „Chaosas“. Spektaklyje pagrindinius vaidmenis kurs aktorės Dalia Michelevičiūtė, Rimantė Valiukaitė ir Toma Vaškevičiūtė.

Šį sezoną nepamiršti ir mažieji teatro lankytojai, kuriems siūlomas Valentino Masalskio režisuotas „Grybų karas“ pagal Justiną Marcinkevičių ir Evaldo Jaro spektaklis „Murkšlinas ir Turkšlinas“, kuris pirmą kartą vaikams bus rodomas Teatro studijoje.

Kitą sezoną teatras sulauks spektaklių ir iš kitų sostinės teatrų - Vilniaus mažojo ir Eimunto Nekrošiaus „Meno forto“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją